Partnere

Alt text is missing

Fakturagodkendelse

Alt text is missing

Basware

Basware leverer cloudbasewarebaserede løsninger til e-faktura-håndtering og alle finansielle transaktioner i processen fra indkøb til betaling. Baswares løsninger og services giver SME- og entrerprisekunder på B2B markedet adgang til et åbent og sikkert økosystem, som forbinder mere end 1,9 millioner indkøbere og leverandører på globalt plan.

Alt text is missing

Dalby Data

Dalby Data leverer integrationssoftware til økonomisystemer med særlig fokus på e-conomic. Dalby Data har bl.a. udviklet ERP Faktura, der er et gratis softwaremodul til import af levendørfakturaer til e-conomic, og som henvender sig til primært mindre og mellemstore virksomheder.

Alt text is missing

Faktura-Boks

Faktura-Boks leverer løsninger til fakturagodkendelse for små og mellemstore virksomheder med henblik på proces- og likviditetsoptimering. Faktura-Boks samarbejder med både IT-virksomheder, konsulenter, revisorer samt bogføringsfabrikker.

Alt text is missing

Futurelink

FutureLink leverer løsninger til effektivisering og digitalisering af forretningsprocesser i økonomi-, arkiv og administrationsfunktioner. FutureLink har mere end 15 års erfaring med indscanning, faktura- og dokumenthåndtering, og står bag udvikling og salg af BatchLocator og BatchFlow produkter.

Alt text is missing

Ibistic

Ibistic udbyder webbaserede løsninger til håndtering af fakturaer, udlæg og indkøb i Skandinavien. Ibistics teknologi leveres som tjenester i overensstemmelse med en Software-as-a-Service model, hvilket sikrer brugerne adgang til løsningerne når som helst og hvor som helst. Ibistic har kontorer i Danmark (København), Norge (Oslo) og Spanien (Malaga).

Alt text is missing

IMSoft

IMSoft udvikler, leverer og servicerer softwareløsninger til dokumentarkivering og workflow. IMSofts standardløsninger fungerer som en del af Microsoft Office, og er integrerbare med bl.a. Navision, Axapta og C5.

Alt text is missing

Medius Danmark ApS

Medius leverer forretningsløsninger, som forenkler og automatiserer forretningsprocesser. Medius har udviklet workflow platformen MediusFlow til proceshåndtering og dokumentbehandling, som er integrerbar med mere end 70 forskellige forretningssystemer. Medius leverer løsninger til mere end 700 kunder inden for både produktion, handel, detail og service.

Alt text is missing

ReadSoft

ReadSoft udvikler software til at automatisere fakturaprocessen og andre dokumentdrevne processer, uanset om de modtages på papir eller i elektronisk form. De indkomne fakturaer, ordrer, kontrakter etc. klassificeres, indekseres og videresendes til et WorkFlow eller ERP-løsning. Gevinsten er tidsbesparelser, bedre kontrol og hurtigere sagsbehandling.

Alt text is missing

Active Business Solutions

Active Business Solutions leverer «Active Workflow», som er en 100% integreret Dynamics NAV/Navision-løsning. Dette betyder blandt andet at deres kunder ikke er afhængige af løbende omkostninger til 3. partsløsninger for fakturagodkendelse. I og med «motoren» er udviklet i Dynamics NAV/Navision databasen er synkronisering/integration med andre systemer overflødig. Med kontorer i Oslo og København betjener Active Business Solutions sine kunder globalt.

Alt text is missing

Continia

Continia leverer et komplet system til både integration og godkendelse af alle typer fakturaer for virksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV. I samarbejde med Sproom har Continia udviklet en standard integration, så fakturaer håndteres direkte fra Microsoft Dynamics NAV. Med Continia eDocuments skal du dermed kun administrere dine fakturaer ét sted, så du opnår fuldt overblik.

Alt text is missing

EDH Technology

EDH Technology leverer brugervenlige og effektive løsninger til elektronisk fakturahåndtering. Brugervenlighed og fleksibilitet er nøgleord for EDH Technologys løsning, som tager udgangspunkt i Ediva software, som udmærker og differentierer sig ved at have integreret datacapture, samt ved, at det kan håndtere andre dokumenttyper udover fakturaer. Løsningen fås som On-Premise, Hybrid og Cloud.

Økonomisystemer

Alt text is missing

Abakion

Abakion er en af de største danske ERP partnere, som leverer samlede forretningsløsninger baseret på Microsoft-teknologi, f.eks. Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Power BI og CRM. I samarbejde med Sproom, har Abakion lavet en løsning til Microsoft Business Central, hvor du nu kan bruge Sproom og sende elektroniske faktura direkte til dine kunder eller det offentlige.

Alt text is missing

Visma e-conomic

e-conomic henvender sig både til små og mellemstore virksomheder og er anbefalet  revisorer og bogholderes fra hele Danmark. Programmet er oplagt til at samarbejde om regnskabet og er meget intuitivt at bruge, hvilket gør det nemt at styre bogføringen selv - også selvom du ikke er regnskabsuddannet. e-conomic giver dig nærværende, gratis support, hjælp gennem f.eks. regnskabskurser mulighed for at skræddersy programmet efter behov. 

Alt text is missing

Visma Dinero

Dinero er et regnskabsprogram, som gør den daglige bogføring let, sjov og hurtig at klare for små og mellemstore virksomheder. Dinero er iværksætternes foretrukne regnskabsprogram på grund af de mange brugbare funktioner, som passer til dem, og fordi der både findes en gratis- og en betalingsversion alt efter den enkeltes behov.

Alt text is missing

DataComfort

DataComfort leverer, implementerer og rådgiver om intelligente IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Løsningerne er blandt andet Microsoft NAV, C5 og Uniconta. DataComfort skaber en mere sikker og effektiv hverdag for deres kunder, gennem et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, der gør det muligt at skræddersy løsninger til den enkelte virksomhed. Vi hjælper virksomheder med at få succes med håndtering af fragt.

Alt text is missing

AirBOSS

AirBOSS er et modulbaseret økonomisystem, der indeholder alle de funktioner, et firma har brug for i den daglige drift. AirBOSS er kendt for sin let forståelige og logisk opbyggede brugerflade. Programmerne er nemme at installere og komme i gang med, og det er muligt at konvertere og genbruge data fra andre regnskabsprogrammer.

Alt text is missing

360 Business Tool

360 Business Tool er et komplet IT forretningssystem, som effektivt hjælper dig med at styre din virksomhed. Med 360 Business Tool får du overblik og fuld kontrol over alle dine aktiviteter, så du kan træffe bedre beslutninger i alle områder af din virksomhed. 360 Business Tool integrerer med Sproom og dit økonomisystem, kalender, e-mail, lønsystem, netbank m.m.

Alt text is missing

Bornerups Datacenter

Bornerups Datacenter forhandler ERP- og økonomistyringsprogrammerne Microsoft Dynamics NAV, C5 og CRM. Bornerups Datacenter har forhandlet løsninger i mere end 25 år og er i dag sparringspartner for over 3.500 virksomheder, for hvem de udvikler og optimerer arbejdsgange.

Alt text is missing

Uniconta

Uniconta er et 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem, der giver komplet overblik over virksomhedsøkonomien og understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Uanset om du arbejder som revisor, økonomiansvarlig eller bogholder, dækker Uniconta alle behov for udførelse af dine økonomiopgaver. Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, der har udviklet økonomisystemer siden 1984. Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så man altid kan komme i kontakt med en ekspert.

Alt text is missing

Finn Levinsen

Finn Levinsen er et ERP-softwarehus som har ca. 250 kunder i Skandinavien. Deres standardsystem SBS er et internet-baseret system som kører på alle de nordiske sprog. Firmaet er mere end 30 år gammelt og har 4 medarbejdere.

Alt text is missing

Genios

Genios er en professionel IT servicepartner og Microsoft Certified Partner med kompetance til Microsoft Business Solutions ERP-produkter Navision C5 og XAL.

Alt text is missing

GREAT-IT

Great-IT har et af Danmarks mest erfarne konsulentfirmaer inden for Microsoft Dynamics C5, Dynamics XAL, Dynamics AX og kan understøtte alle produkter med SQL-rapportering, CRM og WebHandel.  Great-IT leverer til mange forskellige brancher og understøtter kunder, der ønsker at effektivisere og fokusere på deres forretning ved hjælp af Microsoft Dynamics ERP økonomiprogrammer. Projekterne indebærer levering af løsninger, løbende drift og levering af hardware. Great-IT sikrer din virksomheds fundament med en ERP-løsning, som understøtter Sproom som elektronisk faktureringsudbyder.

Alt text is missing

Notora

Notora er et konsulenthus med 100 % fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsofts ERP-system Dynamics NAV (Navision). Notora har afdeling i Aalborg og Århus og kompetence inden for integration af Sproom til brug for elektroniske salgs- og købsfakturering i NAV.

Alt text is missing

VisionPeople

ReadSoft udvikler software til at automatisere fakturaprocessen og andre dokumentdrevne processer, uanset om de modtages på papir eller i elektronisk form. De indkomne fakturaer, ordrer, kontrakter etc. klassificeres, indekseres og videresendes til et WorkFlow eller ERP-løsning. Gevinsten er tidsbesparelser, bedre kontrol og hurtigere sagsbehandling.

Alt text is missing

Xena

Xena er et online regnskabsprogram, der giver et suverænt økonomisk overblik. Det er nemt at organisere og få adgang til dine finansielle oplysninger uanset, hvornår og hvor du har brug for dem. Samarbejdet med Sproom gør elektronisk fakturering utrolig nemt. En enkel brugergrænseflade og ukompliceret bogføring gør Xena intuitivt at bruge for både nybegyndere som rutinerede regnskabsmedarbejdere.

Alt text is missing

X-Link

X-link A/S ønsker at styrke deres kunders forretning gennem de rigtige it-løsninger. X-link A/S har stor erfaring med ERP-løsninger, konceptudvikling, faktura-flow xin, fakturamodtagelse, optimering af fakturaens vej gennem virksomheden, integration af forretningssystemer og datasikkerhed.

Alt text is missing

Amesto

Amesto Solutions hjælper med at forenkle arbejdsgangen i store og små virksomheder i hele Norden. Med udgangspunkt i standardløsningen Visma Business er vores mål at gøre vores kunder mere rentable ved at strømline forretningsprocesser ved hjælp af teknologi. Sproom og Amesto Solutions vil i fællesskab gøre elektronisk fakturering lettere tilgængeligt for en lang række Visma-brugere så de sparer både tid og penge.

Alt text is missing

Ordrestyring

Ordrestyring er håndværkerens it-værktøj. De hjælper små og mellemstore håndværksvirksomheder med af få styr på alle dele af forretningen. Få styr på alt fra tilbud, ordrer, timer og fakturering til kvalitetssikring og det samlede, økonomiske overblik. Vi er glade for at kunne samarbejde med Ordrestyring, så vi kan gøre elektroniske fakturering let og gennemskueligt for håndværksvirksomheder i alle størrelser. 

Alt text is missing

Billy

Få et overblik over din økonomi. Billy er regnskabsprogrammet til håndværkere, freelancere og andre mindre virksomheder, der vil undgå bøvl med deres regnskab. Med Billy kan du let sende fakturaer, afregne moms med få klik, uploade kvitteringer med din smartphone, sende dine EAN-fakturaer fra dit regnskab gennem Sproom og meget mere.

Alt text is missing

Lynsøe EDB

Lyngsøe EDB A/S leverer total-løsninger til danske og nordiske virksomheder. Vi har været inden for branchen i snart 20 år, og har gennem årene oparbejdet en høj kompetence indenfor mange forskellige brancher og mange forskellige typer virksomheder. To af vores kerneprodukter er MS Dynamics C5 og MS Dynamics NAV.

Alt text is missing

Octopus

Med Octopus kan du sende og modtage dokumenter elektronisk via både EAN-numre og/eller CVR-numre. Vi håndterer alle de formater, dine samarbejdspartnere måtte ønske, herunder PDF, OIOXML, OIOUBL og EDIFACT. Octopus overfører alle elektroniske dokumenter via SPROOM, som vi har haft et godt samarbejde med siden selskabet startede i 2010.

Alt text is missing

Exsitec

Exsitec hjælper virksomheder med at implementere økonomisystemer og giver efterfølgende support – med udgangspunkt i standardløsningen Visma Business. De stræber efter at opnå optimal udnyttelse af virksomheders økonomisystemer, herunder især at samle virksomhedens mange afdelinger i ét system. De har fokus på at skabe værdi for deres kunder og på, at deres løsninger giver reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer i virksomheden.

Alt text is missing

wisepeople.it

wisepeople.it er specialiseret i Microsoft Dynamics ERP-systemer, Systemintegration, Business Intelligence og automatisering af arbejdsgange og rutiner. De leverer professionelle virksomhedsløsninger til danske handels-, service- og produktionsvirksomheder. Dette sker med udgangspunkt i kundens individuelle behov, men samtidigt med stor fokus på udnyttelsen af mest mulig standard funktionalitet. Sproom understøtter dette og hjælper med at gøre kundens elektroniske samhandel mest mulig enkel og nemt tilgængelig.

Alt text is missing

ERPgruppen A/S

ERPgruppen A/S er et samlet IT- og konsulenthus, der leverer support, rådgivning og IT-løsninger inden for økonomi- og forretningssystemerne Microsoft Dynamics C5 og NAV. Det er en sammenslutning af flere ERP-huse i Danmark, som sammen skaber en større, stærkere og bredere kompetenceplatform, der sikrer en effektiv og ressourcebesparende forretnings- og økonomistyring til små og mellemstore virksomheder. ERPgruppen tilbyder stærke kompetencer inden for både projektstyring, konsulentydelse, programmering og undervisning, og har desuden et stort og bredt eksternt netværk at trække på, hvori Sproom selvfølgelig indgår.

Alt text is missing

ADDvision

ADDvision er et team af meget engagerede og erfarne Microsoft specialister. Deres forretningsfokus spænder over implementering af ERP-løsninger fra Microsoft baseret på Dynamics NAV og C5, online lagerstyringsløsninger (WMS), eget hosting center - og så er de totalleverandør af hardware, software- og driftsløsninger til både store og små virksomheder - nationalt såvel som internationalt

Alt text is missing

ECIT Consulting A/S

ECIT Consulting A/S hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres arbejdsprocesser, og her er Sproom en vigtig samarbejdspartner når det drejer sig om elektronisk fakturering og effektivisering. Vi samarbejder med mere end 100 virksomheder indenfor projekt-, service-, handels-, advokat-, konsulent- produktions- og vin/spiritus virksomheder. Vi har kontorer i Odense, Aarhus og Smørum.

Alt text is missing

FlexERP

FlexERP er et erfarent ERP-konsulenthus med dedikation til Odoo, et moderne, skalerbart og fuldt integreret ERP-system for hele virksomheden. FlexERP tilbyder skræddersyede løsninger til SMV'er med speciale i regnskabsprocesser. Som en af de førende danske Odoo-partnere forpligter FlexERP sig til en ærlig og kundeorienteret tilgang, som skaber langvarige relationer. Den dybe indsigt i økonomi og teknologi sikrer effektive Odoo-implementeringer. I samarbejde med Sproom har FlexERP skabt en integration mellem Sproom og Odoo for enkel elektronisk fakturering.

Operatørnetværk

Alt text is missing

CSC

CSC er en global IT-virksomhed, der leverer it-løsninger til både offentlige institutioner og private virksomheder. CSCs services dækker alt fra cloud computing, software- og platform- as- a-service løsninger til softwareudvikling og management consulting. CSC har mere end 93.000 medarbejdere og opererer i mere end 90 lande. CSC er en af 5 VANS leverandører i Danmark.

Alt text is missing

TrueCommerce

TrueCommerce integrerer din forretning til alle led i forsyningskæden, så du kan samle alt fra EDI til ERP-integration til online markedspladser, ordrehåndtering, lagerstyring og meget mere på én samlet platform. For at være konkurrencedygtig på det globale marked i dag skal en virksomhed være i stand til at drive forretning på tværs af flere systemer, platforme og salgskanaler. Men det kan hurtigt blive meget kompleks og ressourcekrævende. Gennem årtier har TrueCommerce hjulpet tusindvis af virksomheder med at effektivisere deres samhandel.

Alt text is missing

Itella Logistics

Itella leverer logistikløsninger inden for alt fra transport, lagerstyring og drift af lagerhoteller til kontraktlogistik og IT-baserede logistikløsninger. Itella opererer i Norden, de baltiske lande samt Rusland

Alt text is missing

InExchange

InExchange udbyder en platform til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter på det svenske marked. Inexchange leverer helhedsløsninger for afsendelse og modtagelse af fakturadokumenter til både små og store virksomheder. InExchange er særligt stærke på kommuner og landsting i Sverige.

Alt text is missing

KMD

KMD udvikler, drifter og vedligeholder it-systemer til både kommuner, stat, regioner og det private erhvervsliv. KMDs kerneforretning er softwareudvikling og virksomheden servicerer kunder med både softwareprodukter og –projekter. KMD har over 3.000 medarbejdere og opererer i Danmark og Sverige. KMD er en af 5 VANS leverandører i Danmark.

Alt text is missing

Pagero

Pagero udbyder cloudtjenester til kommunikation af digitale forretningsdokumenter. Via netværket Pagero Online forbinder Pagero virksomheder digitalt med hinanden og optimerer måden at udveksle forretningsdokumenter. Pagero er særligt stærke på kommuner og landsting i Sverige, men har også kunder uden for Sverige.

Øvrige partnere

Alt text is missing

Balance4u

Balance4u kan bruges til mange forskellige afstemninger, som f.eks. kreditkort, banker, leverandører, lager, mellemregning og projektregnskab - kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan afstemmes. Hvis din virksomhed har mange transaktioner, er der en meget stor tidsbesparelse at hente.

Alt text is missing

FakturaIT

FakturaIT’s viden om regler og love ved elektronisk fakturering kombineret med en fleksibel løsning til faktura-forsendelse udgør en unik kombination, der tilfører deres kunder stor værdi. De tilbyder egenudviklede løsninger med 100 % compliance i forhold til lovgivning, regler og retningslinjer. Automatisk VAT / CVR validering og signering af dine dokumenter sikrer, at din virksomhed efterlever SKAT’s krav til sporbarhed, valideringshyppighed samt dokumentation.

Alt text is missing

NemEDI

nemEDI leverer billige og effektive EDI løsninger, og har integration til en lang række af markedets populære økonomisystemer. Nemt og enkelt kan de hjælpe dig i gang med EDI; både til danske og udenlandske partnere. nemEDI integrerer naturligvis med Sproom, og kan også hjælpe med at danne OIO-fakturaer ud fra dit økonomisystem, således at fakturaerne kan sendes via Sproom automatisk, selvom dit økonomisystem ikke kan danne en passende OIO fil.

Alt text is missing

Tabellae

Tabellae A/S er et konsulenthus, der leverer løsninger inden for Output Management og LaserNet. Skandinaviens mest erfarne LaserNet hus. Tabellaes rådgiver og implementerer løsningen til udveksling af forretningsdokumenter og dækker hele dokumentprocessen - fra bestilling til betaling.

EazyProject

EazyProject er et komplet og yderst brugervenligt projektstyringsværktøj, der binder alle dele af projektstyringen sammen. Du får projektplanlægning, ressourcestyring, timeregistrering, økonomistyring, rapportering og fakturering i én samlet løsning. Løsningen understøtter både komplekse og mere simple, visuelle projektmodeller både agilt og klassisk – du bestemmer.