CSC

CSC er en global IT-virksomhed, der leverer it-løsninger til både offentlige institutioner og private virksomheder. CSCs services dækker alt fra cloud computing, software- og platform- as- a-service løsninger til softwareudvikling og management consulting. CSC har mere end 93.000 medarbejdere og opererer i mere end 90 lande. CSC er en af 5 VANS leverandører i Danmark.

CSC

Highjump

HighJump

HighJump B2Bi forbinder virksomheder digitalt ved at integrere deres ERP-systemer og gøre dem i stand til at sende og modtage dokumenter digitalt, effektivt og smidigt. Virksomheden står i dag for driften af hovedparten af transaktioner hos over 75% af selskaberne i C20. HighJump B2Bi er en strategisk business unit under HighJump Software Inc.

%MCEPASTEBIN%

Itella Logistics

Itella leverer logistikløsninger inden for alt fra transport, lagerstyring og drift af lagerhoteller til kontraktlogistik og IT-baserede logistikløsninger. Itella opererer i Norden, de baltiske lande samt Rusland

Itella

InExchange

InExchange

InExchange udbyder en platform til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter på det svenske marked. Inexchange leverer helhedsløsninger for afsendelse og modtagelse af fakturadokumenter til både små og store virksomheder. InExchange er særligt stærke på kommuner og landsting i Sverige.

%MCEPASTEBIN%

KMD

KMD udvikler, drifter og vedligeholder it-systemer til både kommuner, stat, regioner og det private erhvervsliv. KMDs kerneforretning er softwareudvikling og virksomheden servicerer kunder med både softwareprodukter og –projekter. KMD har over 3.000 medarbejdere og opererer i Danmark og Sverige. KMD er en af 5 VANS leverandører i Danmark.

 

KMD

Pagero

Pagero

Pagero udbyder cloudtjenester til kommunikation af digitale forretningsdokumenter. Via netværket Pagero Online forbinder Pagero virksomheder digitalt med hinanden og optimerer måden at udveksle forretningsdokumenter. Pagero er særligt stærke på kommuner og landsting i Sverige, men har også kunder uden for Sverige.