Partnere

Vi har mange gode partnerskaber i mange brancher.
Læs mere om hver enkelt af dem her og ring til os på +45 88 20 20 40, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere.

 

Vi gør det ikke alene

At ændre den måde, verden samhandler på, er en ambitiøs vision. Derfor bygger Sproom på tanken om et åbent netværk, og vi ser partnerskaber som et vigtigt element for at kunne nå vores vision.

Vi samarbejder med en lang række partnere med ekspertise inden for hver deres felt. Fælles for dem er, at alle bidrager til at gøre elektronisk samhandel lettere og mere intelligent, og hvert partnerskab giver værdi for både kunden, den enkelte partner og os.

 

Fakturagodkendelse

Sproom sikrer, at virksomheder kan sende og modtage elektroniske dokumenter. Men vi vil også gerne sikre, at dokumenterne kommer videre i virksomheden, når de først er kommet frem. Derfor har vi et tæt samarbejde med en række udbydere af fakturagodkendelses-systemer. Vi leverer dokumenterne direkte til fakturagodkendelsessystemerne, hvor de bliver viderebehandlet. Sproom giver kunderne større værdi af deres fakturagodkendelses-løsninger, da langt flere dokumenter kommer direkte ind i deres system.

 

Se partnere

 

Økonomisystemer

Elektronisk fakturering, både indgående og udgående, bliver først rigtig værdifuldt og ressourcebesparende, når det kan kombineres med det økonomisystem, du allerede benytter. 

Derfor gør vi en stor indsats for konstant at være repræsenteret blandt de mest benyttede systemer, og vi udvider listen hele tiden. Så har du en udbyder, der ikke er at finde her, så tag endelig kontakt til os, så tager vi gerne en dialog med din systemudbyder. 

 

Se partnere

 

Operatørnetværk

I Sproom samarbejder vi med en række operatørnetværk i Europa og resten af verden for at skabe forbindelser på tværs af netværk. Vi sørger for at løse alle de tekniske og lovmæssige udfordringer, så vores kunder kan bruge tiden på deres forretning i stedet. Vi indgår løbende partnerskaber med nye operatører, så vores kunder kan forbinde til endnu flere af deres kunder og leverandører gennem Sproom netværket.

 

Se partnere

 

Øvrige

Hos Sproom oplever vi indimellem, at kunder har specielle behov, som vi ikke kan løse alene. Derfor har vi en række partnere, som kan hjælpe kunden videre med konvertering af særlige formater, opsætning af særlige forbindelser, integration til særlige systemer eller noget helt fjerde. På den måde sikrer vi, at selv kunder med de mest specifikke krav kan få glæde af Sproom.

 

 Se partnere

 

 

 

 

BLIV PARTNER

Ser du et potentiale i at være partner med Sproom, eller vil du bare gerne høre mere om mulighederne?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os - vi tager meget gerne en snak med dig!

 partner@sproom.net

+45 88 20 20 40