Enterprise

Har I mange kunder og leverandører? Håndterer I mange fakturaer? Så kræver I særlig behandling! Læs mere her og ring til os på +45 88 20 20 40, hvis I ønsker at høre mere om vores Enterprise-løsninger.

Løsninger til større
virksomheder

Når du som økonomi- eller regnskabsansvarlig, direktør eller virksomhedsejer arbejder efter skiftende KPI'er og krævende forecasting, er det vigtigt hele tiden at optimere arbejdsgange og udnytte de store fordele, teknologien giver.

Det kræver, at man som virksomhed har agile og skalérbare løsninger, som skaber muligheder og indsigt istedet for at begrænse og stille interne ressourcekrav.

Det er netop det, vi i Sproom leverer hver dag til nogle af Nordens største virksomheder. Vores løsninger er nøje udviklet efter meget erfaring med virksomheder med forskellige og krævende opsætninger.

Uanset om I arbejder i SAP, Oracle eller AX, om I er grossist, detailkæde, energi- eller produktionsvirksomhed, så har vi med garanti skabt stor værdi hos en lignende virksomhed i din branche.

Udvalgte enterprise kunder


 

SALG

Saml al udgående fakturering under samme løsning og slip for at holde styr på, hvilke kunder der kan modtage fakturaer hvordan. 

Spar uanede ressourcer og minimér mængden af manuelt arbejde og fejl i jeres interne processer.

 

Læs mere

 

 

Indkøb

Med ensartet, centraliseret modtagelse af alle leverandørfakturaer direkte i de systemer I bruger i dag, opstår helt nye muligheder for optimering af interne processer.

Med Sproom som udbyder skaber du de helt ideelle rammer for at udnytte alle de optimeringsmuligheder, elektronisk fakturamodtagelse skaber.

 

Læs mere

 
Cases

Vi kan tale længe og meget om vores løsninger, og hvad de resulterer i, men hvad er bedre end at høre det fra kunderne selv?

Vi har heldigvis mange gode og tilfredse kunder, og enkelte af dem deler gerne deres resultater med dig. 

 

Se cases

 

TEKNOLOGI OG SIKKERHED

Det er vigtigt for os, at du kan sende og modtage elektroniske dokumenter gennem Sproom, uanset hvilken serviceudbyder dine kunder eller leverandører har valgt - og uden at gå på kompromis med sikkerheden. Derfor bygger vores platform på Software as a Service tilgangen, som giver dig sikker adgang til dine data, uanset hvor du er.

 

Sprooms teknologi sikrer

Infinity  Et netværk, som er fuldt integrerbart med dine eksisterende økonomi- og fakturagodkendelsessystemer samt øvrige operatører.

Infinity  En skalérbar platform, der kan tilpasses dine kapacitetsbehov let og hurtigt. Du vil altid have den plads, du har brug for.

Infinity  Sikker transport, af vigtige forretningsdata mellem kunder. Vi behandler altid data med den nødvendige respekt og garanterer, at al data opbevares fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

Infinity  At data ikke videregives til tredjepart uden virksomhedens samtykke. Sproom transmitterer altid data via krypterede forbindelser, så disse ikke kan tilgås eller manipuleres af uautoriserede brugere.


Sådan kommer I i gang

Uanset om I allerede i dag modtager fakturaer via anden operatør, eller om I er grønne i branchen, så er Sproom noget for jer.

Kontakt os i dag, så finder vi hurtigt ud af hvilken løsning, der er den rigtige for jer.

+45 88 20 20 40

sales@sproom.net