Hvorfor

Hvad er det, vi arbejder på at løse
og hvorfor?

 

Det der får os ud af
sengen om morgenen

Inden Sproom eksisterede, var elektronisk fakturering noget eksklusivt tilgængeligt for store virksomheder. De udbudte løsninger var tunge, komplicerede og dyre, og på ingen måde henvendt til små og mellemstore virksomheder.

Så, i sommeren 2010 gik en lille gruppe entusiaster sammen og grundlagde Sproom med den ambition at gøre elektronisk samhandel enkelt og tilgængeligt for alle. Baseret på principperne, åbenhed og tilgængelighed, har Sproom i dag udviklet sig til at være en af de største og mest anvendte netværk og platforme til elektronisk samhandel.

I Sproom tror vi på, at tingene ikke behøver være sværere, end de egentlig er. Derfor sætter vi en ære i at levere enkle løsninger, der giver maksimal værdi for enhver virksomhed uagtet størrelse og branche.

Vi tror på tanken om tilgængelighed for alle og giver vores kunder adgang til kompleks teknologi leveret på en let og brugervenlig platform. Efter meget erfaring er det tydeligt, at det er enkelhed, der skal til, for at mange virksomheder vil evaluere gamle, langsomme og bekostelige processer.

 

 

 

 

Vi er her for 
at skabe værdi

Vi tager ikke til takke med "godt nok", og vores altoverskyggende mission er konstant at udfordre måden, hvorpå vi gør tingene. Vi er drevet af en passion for at gøre tingene smartere i dag, end vi gjorde i går, og vi tilstræber at gøre en forskel.

Vi skaber løbende mere simple måder at samhandle på gennem udvikling af løsninger, der gør dagligdagen lettere og frigør tid og penge for hver enkelt virksomhed. Således kan de koncentrere sig om deres kerneforretning og om at skabe værdi for kunderne.

 

 

 

 

 

Tilgængelighed
for alle

En af de absolut vigtigste grunde til at vi tager vores cykel på arbejde hver morgen, selv på en regnvejrsdag, er målet om at levere løsninger som tilgodeser alle parter i samhandelssituation – også den mindre og uerfarne virksomhed.

Uagtet om du er en del af et globalt oliekonglomerat, eller om du er selvstændig gartner, så vil du opleve en verden med helt nye muligheder. 

Alle er de designet til at optimere din forretning og frigøre tid, så du kan bruge mere energi på at skabe værdi for dine kunder.

Med andre ord; alle drager fordele, og netop den tanke giver os et smil på læben.