Om Sproom

Læs om vores vision og historie fra første
idé blev sat i verden, til hvor vi er i dag.

Historien

Det hele startede i 2010. Her gik en lille gruppe entusiaster sammen om at skabe en løsning, der skulle hjælpe virksomheder med at udleve deres største potentiale. De kiggede derfor efter en af de mest efterspurgte IT-løsninger på FinTech markedet. Løsningen resulterede i Sproom, der skulle tilbyde virksomheder i alle størrelser at sende og modtage elektroniske fakturaer.

Siden da er udviklingen i Sproom kun gået én vej og i dag er vi en del af Visma, der er Nordens førende inden for forretningssoftware. Vi passer perfekt ind i Vismas ånd om at udvikle banebrydende løsninger, så vores kunder kan være et skridt foran konkurrenterne. 

 

Læs mere

 

 

 

 

Vores Vision

Vi tilstræber hver dag at gøre elektronisk fakturering så gennemskueligt og tilgængeligt for vores kunder som overhovedet muligt. Derfor er det vigtigt for os, at teknikken “bagved” vores kunders e-fakturering altid kører, som den skal. Når en virksomhed sender eller modtager en faktura elektronisk, skal det ske fuldkommen problemfrit, så virksomheden kan koncentrere sig om det, der skaber værdi for dem.

Vi ønsker at gøre kunderejsen så brugervenlig som overhovedet muligt ved blandt andet at fjerne tunge arbejdsgange i helt almindelige virksomheder. Bliv klogere på, hvad vores vision er og hvorfor vi har den.  

 

 Læs mere

 

 

 

 

 

 

 

 

Karriere

Sproom er mere end et team af dedikerede personer, der vil gøre elektronisk fakturering så simpelt som muligt. Vi er en del af et ekstremt kompetent fagmiljø i Visma, hvor en social hverdag og hyggeligt samvær også er i højsædet. Hos os er der højt til loftet, og vi finder det lige så vigtigt, at alle er motiverede, som at alle kan have det sjovt, når de arbejder. I Sproom bliver du ansat ud fra dine kompetencer, men i den grad også ud fra din personlighed. Og vi tror på, at frihed under ansvar skaber det bedste arbejdsmiljø.

 

 Læs mere

 

 

 

 

Kontakt & Support

Er der noget, du er i tvivl om med hensyn til din elektroniske faktura? Vil du høre mere om elektronisk fakturering og de løsninger, som vi kan tilbyde? Eller er du vores næste partner? Vi sidder klar til at besvare netop dit spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.

 

Læs mere